Biorezonanta: stiinta sau sarlatanie?

Share Button

Pana acum 3 ani, aveam o parere foarte proasta despre biorezonanta, si asta datorita faptului ca in urma cu 8 ani mi sa facut o determinare cu aparatul de Biorezonanta SCIO, de catre o doamna care mi-a lasat impresia nu prea placuta despre biorezonanta. Ceea ce mi-a spus nu prea corespundea cu realitatea pe care o stiam eu, la fel si la alte persoane pe care le cunosteam si mi-au impartasit din experienta lor, in 2 zile au fost facute determinari cu biorezonanta pe 30-40 de persoane.

Acum 3 ani o colega a venit la noi la firma in Galati, cu o doamna din Braila ce poseda un astfel de aparat de biorezonanta SCIO, si mi-a facut o determinare gratuit, foarte multe din cele ce mi-a zis coincideau cu ceea ce stiam eu, la fel si al sotia mea, si la alti prieteni. Partea amuzanta a fost ca unei prietene ii explicam ca trebuie sa depaseasca un anumit tip de blocaj emotional si dupa o ora la aparatul de biorezonanta a primit un mesaj aproape identic.

Mi sa permis sa studiez si eu un pic aparatul de biorezonanta si mi-am dat seama ca nu aparatul este problema ci persoana care il foloseste, acest SCIO stie sa faca faorte multe, dar pentru a il putea folosi ai nevoie de o cunoastere foarte buna a limbii engleze medicale, cunostinte de anatomie si faramcologie, sa stii sa faci legatura intre informatii sa stii sa utilizezi softul aparatului foarte bine (aici dau gres medicii pentru ca ei nu vor sa invete aceasta parte)

Pe doamna respectiva o gasiti la un cabinet de biorezonanta din Galati http://www.biorezonanta.biz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *