Calculator sarcina

Share Button

calculator sarcinaVestea ca ai ramas insarcinata si ca in curand vei avea un copil poate fi o mare bucurie pentru tine sotul tau, dar dupa ce trece euforia  vestii ca vei avea un copil peste cateva luni, reveniti amandoi cu picioarele pe pamant si incepeti sa va preocupati de sarcina. Veti incepe prin a cauta sfaturi la prieteni sau rude care au trect prin experienta sarcinii si nasterii, veti merge la un medic ginecolog care sa va faca diverse investigatii si sa va dea cateva sfaturi.

Daca vrei sa stii cand va fi data nasterii vei avea nevoie de un alculator de sarcina. Este bine de stiut ca un astfel de calculator poate oferi pe langa data probabila a nasterii si alte informatii utile si necesare unei femei insarcinate pe toata perioada celor 40 saptamani de sarcina.

De exemplu cu ajutorul acestui calculator sarcina vei putea sti in fiecare clipa in ce trimestru, luna sau saptamana de sarcina te afli, astfel incat sa poti citi in fiecare saptamana articolul corespunzator din sarcina pe saptamani. Sau daca medicul tau ti-a spus ca trebuie sa mergi in saptamana 30 de sarcina la un nou consult, doresti sa stii in ce data va incepe saptamana 30, iar calculatorul de sarcina te poate ajuta sa iti spuna care este intervalul dorit de tine din sarcina pe saptamani.

Alta informatie pe care poate doresti sa o cunosti si pe care o poti obtine cu un calculator de sarcina este despre ziua probabila a conceptiei.

Cum folosim un calculator sarcina

Chiar daca suna pretentios, nu este deloc complicat sa folosesti un calculator sarcina, trebuie doar sa intri pe o pagina web unde gasesti un calculator sarcina si apoi sa introduci data ultimei menstruatii si durata medie a ciclului tau menstrual.

Atentie, informatiile pe care le primesti de la un calculator de sarcina sunt orientative, chiar daca se folosesc formule de calcul precise si ai un ciclu menstrual regulat, fiecare femei este unica si are propriul ritm biologic, iar o sarcina normala poate avea intre 38 si 42 de saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *