Cum sa discuti cu un barbat pe facebook

Share Button

Ca tot am vorbit despre ce adora femeile pe facebook, ma gandesc la ceea ce adora barbatii pe facebook:

– Sa nu le răspunzi la salutul de pe chat. Iubesc femeile care se lasă greu! Nu le rezistă. Cu cât faci pe muta, cu atât ăla insistă mai mult cu salutul!

– Să îți pui o poză la profil cu tine când erai super bunăciune și când te duci la întâlnire să vadă că fata aia de 20 de ani e femeia de 40 și..cu niște kilograme multe în plus și e șleampătă. Adoră asta! Pur și simplu, bărbații adoră surprizele și imprevizibilitatea! Cu cât ești mai imprevizibilă, cu atât mai tare îl dai pe spate!

sarcina pe saptamani

– Flituitoarea. La orice comentariu pe care ți-l dă Gigel, tu să vii cu basculanta de critici. Adoră. Pur și simplu când vede ce femeie cu personalitate puternică ești, se înmoaie pe loc! Am zis se înmoaie? N-ai cum să reziști unei femei care nu se lasă ușor!

– Când ieși cu una în oraș la cafea și a doua zi aia se pune pe facebook în relationship cu tine. N-ai pus in relationship, se numeste că n-ai fost la cafea! Orice bărbat vrea în viața lui siguranță. Ori tu i-o oferi de la a doua întâlnire, să vadă că ești femeie serioasă și știi ce vrei, pana mea!

– Istericele. N-ai o isterică, nu exiști.

( restul mai completați voi, mie mi-e somn. Haide pa, noapte bună)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *