Cand vin nepotii in vizita!!!

Share Button

Si la bunicii mei era o ordine desavarsita, chiar daca casa era plina de mobilier si lucruri vechi totul era la locul sau, fiecare lucru avea un loc.

Dar dupa ce treceam noi pe acolo, toata acea ordine se metamorfoza intr-un haos organizat haotic.

Domnule Ciolos cand cresteti idemnizatia pentru mamici?

Share Button

Buna ziua domnule Ciolos. Sunt mamica unei fetite de trei luni si astept cu sufletul la gura in fiecare zi ca aceasta lege pentru cresterea indemnizatiei sa ajunga sa fie aplicata dar vad ca se misca lucrurile foarte, foarte incet si nu se gasesc bani pt asa ceva.

Va intreb, de ce nu sunt bani? Dar de fapt nu ma intereseaza ca sustineti ca nu sunt bani!! Asa cum s-au gasit bani in decembrie pentru pensii speciale pentru stim noi cine, de ce nu sunt bani pentru mamici si copilasi???!!! Ei sunt viitorul acestei tarisoare care scartaie din orice parte… ei o sa produca bani pentru bugetul tarii… si cu ce ii ajutam… cu ce???

temerile barbatilor

In sarcina am platit tot dar absolut TOT, cu ce ne ajuta statul pe noi mamicile sau pe viitoarele mamici??!!! Alocatia este o mizerie… cati bani necesita cresterea decenta a unui copil se intreaba cineva!?? Ne plangem ca am ajuns o tara de pensionari dar de ce nu se pune problema… scaderea natalitatii este una din cauze… oare de ce? De prea mult bine?

Deci, nu ma intereseaza ce sustineti dumneavoastra ci vreau sa aud ca aceasta lege o sa fie promulgata ca altfel mamicile o sa iasa in strada si va zic ceva sa nu se puna nimeni cu o mama care lupta pentru puiul ei!!”

In vacanta de 1 Mai vreau sa merg la Baile Felix

Share Button

In ultimii ani am fost plecat in cate o vacanta de 2-4 zile in mini vacanta de 1 Mai. Anul asta mi-am propus sa merg la Baile Felix.  Mi-am propus de mai multi ani sa ajung pe acolo dar au fost cateva elemente care m-au descurajat mereu, in primul rand distanta si drumul obositor pana acolo si inapoi, as avea de mers peste 800 KM pe care datorita lipsei de autostrazi le-as face in 12 ore fara oprire (camt tot atata timp au durat 1400 KM in Grecia), si daca pun la socoteala si drum de intoarcere ar fi 2 zile obositoare pe care le-as petrece pe drum si inca doua zile in care as fi obosit si ar trebui sa stau sa ma refac. Continue reading

Ce temeri au barbatii legate de sarcina?

Share Button

temerile barbatilorTemerile barbatilor legate de sarcina sunt uriase  chiar daca nu vor sa recunoasca. Ei se intreaba cum reusesc mamicile sa poarte 9 luni un bebelus, cum se simt miscarile lui, cum va fi schimbat comportamentul unei mame si daca sexul este complet interzis.  Iata cateva dintre cele mai frecvente temeri ale barbatilor si sfaturi despre sarcina si cum pot sa le face fata acestor ingrijorari! Continue reading