Retete culinare pentru familie

Share Button

Stateam si ma gandeam zilele astea la cat de important este pentru multi oameni mancarea, si asta datorita faptului ca mancarea (se poate citi si „foamea”) si sexualitatea ne influenteaza foarte mult modul de actiona in societate.

Stiti proverbul acela „Dragostea trece prin stomac”? Se pare ca este in el ascunsa o mare intelepciune, si daca veti sta sa observati un barbat cand vrea sa cucereasca o femeie nu de putine ori o invita la un restaurant unde se servesc retete culinare mai deosebite, si spera astfel sa  o faca sa se simta bine astfel incat sa o poata cuceri mai usor.

La fel si femeile incearca sa cucereasca un barbat gatindui acasa cele mai alese retete culinare. Chiar daca acum nu se mai tine cont asa mult, inainte o femeie buna de maritat trebuia sa stie si sa gateasca bine, iar cand se marita mama ii „preda” toata colectia ei de retete culinare si o invata toate secretele, iar femeile care nu gateau bine aveau toate sansele sa isi piarda sotii (plecau dupa femei ce gateau mai bine).

Adevaratul examen pentru o femeie pentru ce stie sa faca in bucatarie se da in perioada sarbatorilor de craciun si paste  sau la petrecerile de aniversare. Poate cel mai mult se pune accent pe masa de craciun si cea de anul nou, si atunci acele retete de craciun sunt scoase din sertar si incepe competitia intre femei, iar ce mai buna reteta de craciun este laudata si dorita si de celelalte femei.

Daca te intereseaza si alte retete culinare si despre cm sa ai o familie fericita click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *